Fényszóró polírozás Kapuvár +36 70 602 6000

Lámpabúra polírozás Farád

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag fényszórók mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez a változás legtöbbször az UV sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak köszönhető. De ez több mint egy apró szépséghiba. A matt fényszórók súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult lámpabúra hatásfoka akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen túlmenően a jármű így nem megy át a műszaki vizsgán.  

A fényszóró javítása Farád területén

Jelen pillanatban két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen drága és sok időt vesz igénybe, míg az autólámpa polírozás intelligensebb, pénztárcabarát megoldás. Szervizmérnökeink profi szervizt nyújtanak ügyfeleink számára Farád környékén, akár vasárnap is. Az elérhető legprofibb termékekkel, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva dolgozunk, így biztosítva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot nyújt. Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik módszer a legmegfelelőbb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. Az eljárásokról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Farád régiójában

  lampaburapolirozaselotteutanakepek Farád  

Autólámpa polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag autólámpa sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével a korrózió, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagyban megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. Ám szerencsére a probléma könnyen elhárítható a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében ideális választás. A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a jármű előtt haladó objektumokat kiválóan világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink. lampaburapolirozas Farád

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik technológiát válassza. Az alábbi részben megtekintheti a két technika közötti különbséget. Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Kedvezőbb árú módszer
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Nagyszerű UV védelem
 • Drágább megoldás
 • Strapabíró
 • 1 óra munkaidő

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. További előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Megkíméli a cserétől
 • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

További szolgáltatásaink Farád régiójában

Óriási tapasztalatunk van a szélvédő javítás és autóüveg csere területén is. Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken. Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Farád területén.