Fényszóró polírozás Kapuvár +36 70 602 6000

Autólámpa polírozás Hövej

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpabúrák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez az elváltozás többnyire az ultraibolya sugárzásnak, a hőhatásnak és az oxidációnak köszönhető. Viszont ez több mint egy elhanyagolható „kozmetikai” hiba. A matt lámpabúrák komoly kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés során. Mérések alapján egy besárgult lámpabúra hatásfoka akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően az autó így nem alkalmas a műszaki vizsgára.  

A fényszóró javítása Hövej régiójában

Most két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen költséges és időigényes, míg az autólámpa polírozás okosabb, pénztárcabarát megoldás. Kollégáink profi szervizt kínálnak ügyfeleink számára Hövej régiójában, akár vasárnap is. A jelenleg piacon lévő legprofibb eszközökkel, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve nyújtjuk szolgáltatásainkat, így biztosítva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, ellenállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot biztosít. Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik technológia a legmegfelelőbb Önnek, keressen minket bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. Az eljárásokról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Hövej régiójában

  lampaburapolirozas Hövej  

Autólámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag fényszóró sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével az oxidáció, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. A jó hír az, hogy a probléma könnyűszerrel elhárítható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb megoldás. A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó tárgyakat kiválóan világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink. lampaburapolirozas Hövej

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik technikát válassza. A továbbiakban megtekintheti a két technika közötti főbb eltéréseket. Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költségbarát módszer
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Kifogástalan UV védelem
 • Költségesebb módszer
 • Időtálló
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás alkalmával nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. További előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Megkíméli a cserétől
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Más szolgáltatásaink Hövej területén

10 éves tapasztalatunk van a szélvédő javítás és szélvédőcsere területén is. Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket az elérhetőségeinken. Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Hövej területén.