Fényszóró polírozás Kapuvár +36 70 602 6000

Lámpabúra polírozás Agyagosszergény

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag autólámpák bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez a változás szinte mindig az ultraibolya sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak köszönhető. De ez több mint egy apró szépséghiba. A matt autólámpák komoly veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés során. Mérések szerint egy besárgult lámpabúra hatékonysága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően a jármű ilyen formában nem megy át a műszaki vizsgán.  

A lámpa javítása Agyagosszergény környékén

Jelen pillanatban két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen drága és sokáig tart, míg az autólámpa polírozás intelligensebb, pénztárcabarát megoldás. Szervizmérnökeink szakszerű szervizt biztosítanak az érdeklődőknek Agyagosszergény területén, ünnepnapokon is. A jelenleg piacon lévő legprofibb termékekkel, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve dolgozunk, így garantálva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot nyújt. Ha segítségre van szüksége, hogy melyik módszer a legalkalmasabb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. Az eljárásokról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Agyagosszergény régiójában

  lampaburapolirozaselotteutanakepek Agyagosszergény  

Autólámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag autólámpa sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával a korrózió, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagyban megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. Ám szerencsére a probléma könnyen orvosolható a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében a legjobb megoldás. A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a kocsi előtt haladó tárgyakat a szükséges mértékben világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink. lampaburapolirozas Agyagosszergény

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik eljárást válassza. Az alábbiakban elolvashatja a két technika közötti főbb eltéréseket. Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Pénztárcakímélő megoldás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Tökéletes UV védelem
 • Költségesebb módszer
 • Időtálló
 • 1 óra munkaidő

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő módszer. További előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • Levizsgáztathatja az autót

Egyéb szolgáltatásaink Agyagosszergény övezetében

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédő javítás és autóüveg csere területén is. Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken. Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Agyagosszergény övezetében.