Fényszóró polírozás Kapuvár +36 70 602 6000

Autólámpa polírozás Öntésmajor

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag fényszórók bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez az elváltozás szinte mindig az UV sugárzásnak, a hőhatásnak és az oxidációnak köszönhető. De ez több mint egy apró szépséghiba. A matt autólámpák komoly veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés során. Mérések szerint egy besárgult lámpa hatásfoka akár 80%-kal is kisebb lehet. Továbbá az autó ilyen formában nem vizsgáztatható le.  

Az autó lámpájának szervizelése Öntésmajor környékén

Most két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen költséges és sok időt vesz igénybe, míg a lámpa polírozás okosabb, költséghatékonyabb eljárás. Munkatársaink szakszerű szervizt ajánlanak ügyfeleink számára Öntésmajor környékén, akár hétvégén is. Az elérhető legprofibb szerszámokkal, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így szavatolva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot nyújt. Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik technológia a legmegfelelőbb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A módszerekről részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Öntésmajor területén

  fenyszoropolirozas elotte Öntésmajor fenyszoropolirozas utana Öntésmajor  

Autólámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag lámpabúra sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával az oxidáció, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. Ám szerencsére a probléma könnyűszerrel megszüntethető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb választás. A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a jármű előtt haladó tárgyakat kitűnően világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink. lampaburapolirozas Öntésmajor

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik eljárást válassza. A továbbiakban elolvashatja a kettő közötti különbséget. Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Kedvezőbb árú eljárás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Optimális UV védelem
 • Drágább módszer
 • Időtálló
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás alkalmával nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. További előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
 • Levizsgáztathatja az autót

További szolgáltatásaink Öntésmajor régiójában

Óriási tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és autóüveg csere területén is. Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket az elérhetőségeinken. Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Öntésmajor övezetében.