Fényszóró polírozás Kapuvár +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Rábatamási

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag fényszórók mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez a változás túlnyomórészt az UV sugárzásnak, a hőhatásnak és az oxidációnak köszönhető. Azonban ez több mint egy elhanyagolható „kozmetikai” hiba. A matt autólámpák súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult fényszóró hatásossága akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen túlmenően a jármű ilyen állapotban nem alkalmas a műszaki vizsgára.  

A fényszóró szervizelése Rábatamási övezetében

Jelenleg két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen drága és időigényes, míg a lámpa polírozás okosabb, költségkímélő eljárás. Munkatársaink professzionális szervizt ajánlanak az érdeklődőknek Rábatamási övezetében, akár vasárnap is. A jelenleg piacon lévő legprofibb szerszámokkal, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve végezzük a munkát, így garantálva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, ellenállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot biztosít. Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik technológia a legalkalmasabb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A módszerekről részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Rábatamási környékén

  autolampapolirozaselotte Rábatamási   autolampapolirozasutana Rábatamási  

Fényszóró polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag fényszóró sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával az oxidáció, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagyban megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel megszüntethető a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben ideális megoldás. A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a kocsi előtt haladó tárgyakat kiválóan világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink. lampaburapolirozas Rábatamási

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik technikát érdemes választani. A továbbiakban megtekintheti a kettő közötti különbséget. Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költségbarát módszer
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Professzionális UV védelem
 • Borsosabb árú megoldás
 • Strapabíró
 • 1 óra munkaidő

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát megoldás. Járulékos előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Megkíméli a cserétől
 • Levizsgáztathatja az autót

További szolgáltatásaink Rábatamási területén

10 éves tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és autóüveg csere területén is. Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken. Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Rábatamási övezetében.