Fényszóró polírozás Kapuvár +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Szárföld

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag autólámpák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez a változás többnyire az UV sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak tulajdonítható. Azonban ez több mint egy kis „kozmetikai” hiba. A matt fényszórók beláthatatlan veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult autólámpa hatásfoka akár 80%-kal is kisebb lehet. Továbbá a jármű így nem tud levizsgázni.  

A lámpabúra javítása Szárföld környékén

Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen drága és sokáig tart, míg a lámpabúra polírozás intelligensebb, olcsóbb módszer. Kollégáink professzionális szervizt biztosítanak az érdeklődőknek Szárföld régiójában, a hét minden napján. A jelenleg piacon lévő legprofibb eszközökkel, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva dolgozunk, így szavatolva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot biztosít. Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik technológia a legalkalmasabb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A módszerekről részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Szárföld régiójában

  lampaburapolirozaselotteutanakepek Szárföld  

Lámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag lámpabúra sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével a korrózió, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagyban megóvja a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. A jó hír az, hogy a probléma könnyen megszüntethető a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb megoldás. A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a jármű előtt haladó tárgyakat kiválóan világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink. lampaburapolirozas Szárföld

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik módszert válassza. Az alábbiakban megtalálja a két technika közötti különbséget. Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költséghatékony megoldás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Nagyszerű UV védelem
 • Drágább eljárás
 • Hosszú távú hatás
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő módszer. Járulékos előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Más szolgáltatásaink Szárföld területén

Óriási tapasztalatunk van a szélvédő javítás és autóüveg csere területén is. Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket az elérhetőségeinken. Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Szárföld környékén.