Fényszóró polírozás Kapuvár +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Rábakecöl

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpabúrák bemattulnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás többnyire az UV sugárzásnak, a hőhatásnak és az oxidációnak tulajdonítható. De ez több mint egy apró szépséghiba. A matt fényszórók beláthatatlan kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult fényszóró hatásfoka akár 80%-kal is csökkenhet. Továbbá a gépkocsi ilyen állapotban nem vizsgáztatható le.  

A fényszóró szervizelése Rábakecöl környékén

Jelenleg két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen költséges és sokáig tart, míg a lámpabúra polírozás intelligensebb, költségkímélő módszer. Munkatársaink szakszerű szervizt nyújtanak ügyfeleink számára Rábakecöl környékén, akár hétvégén is. Az elérhető legprofibb szerszámokkal, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva végezzük a munkát, így szavatolva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot nyújt. Ha segítségre van szüksége, hogy melyik módszer a legmegfelelőbb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A módszerekről részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Rábakecöl régiójában

  fenyszoropolirozas elotte Rábakecöl fenyszoropolirozas utana Rábakecöl  

Lámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag lámpabúra sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével a korrózió, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagyban megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. Ám szerencsére a probléma könnyűszerrel elhárítható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb megoldás. A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a kocsi előtt haladó objektumokat jól világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink. lampaburapolirozas Rábakecöl

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik technológiát válassza. A továbbiakban megtekintheti a kettő közötti különbséget. Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költséghatékony eljárás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Nagyszerű UV védelem
 • Borsosabb árú módszer
 • hosszú távon érezteti a hatását
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás alkalmával nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. Járulékos előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • Levizsgáztathatja az autót

További szolgáltatásaink Rábakecöl régiójában

Óriási tapasztalatunk van a szélvédő javítás és szélvédőcsere területén is. Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket az elérhetőségeinken. Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Rábakecöl területén.