Fényszóró polírozás Kapuvár +36 70 602 6000

Lámpabúra polírozás Veszkény

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag fényszórók mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez az elváltozás szinte mindig az ultraibolya sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak tulajdonítható. Viszont ez több mint egy kis „kozmetikai” hiba. A matt fényszórók súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult autólámpa hatékonysága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően az autó ilyen formában nem tud levizsgázni.  

A lámpabúra szervizelése Veszkény területén

Most két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen drága és sokáig tart, míg az autólámpa polírozás intelligensebb, olcsóbb eljárás. Szervizmérnökeink professzionális szervizt ajánlanak ügyfeleink számára Veszkény területén, akár vasárnap is. A jelenleg piacon lévő legprofibb eszközökkel, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így szavatolva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot biztosít. Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik technológia a legalkalmasabb Önnek, keressen minket bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A technológiákról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Veszkény területén

  fenyszoropolirozasaelottefoto Veszkény   fenyszoropolirozasautanafoto Veszkény  

Lámpabúra polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag lámpabúra sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával a korrózió, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagy mértékben megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. Ám szerencsére a probléma játszi könnyedséggel megszüntethető a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben ideális megoldás. A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó tárgyakat jól világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink. lampaburapolirozas Veszkény

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik technológiát érdemes választani. Az alábbiakban megtalálja a kettő közötti különbséget. Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Kedvezőbb árú módszer
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Tökéletes UV védelem
 • Drágább eljárás
 • Strapabíró
 • 1 óra munkaidő

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő megoldás. További előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
 • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

Egyéb szolgáltatásaink Veszkény környékén

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédő javítás és autóüveg csere területén is. Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken. Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Veszkény környékén.