Fényszóró polírozás Kapuvár +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fertőszentmiklós

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpabúrák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez a változás többnyire az UV sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak tulajdonítható. De ez több mint egy elhanyagolható „kozmetikai” hiba. A matt fényszórók beláthatatlan veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés során. Mérések alapján egy besárgult autólámpa hatékonysága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen kívül a jármű ilyen formában nem alkalmas a műszaki vizsgára.  

A lámpabúra javítása Fertőszentmiklós területén

Jelen pillanatban két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen költséges és sok időt vesz igénybe, míg a lámpa polírozás okosabb, költségkímélő módszer. Kollégáink profi szervizt kínálnak ügyfeleink számára Fertőszentmiklós régiójában, a hét minden napján. A jelenleg piacon lévő legprofibb szerszámokkal, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve dolgozunk, így biztosítva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot nyújt. Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik technológia a legmegfelelőbb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A technológiákról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Fertőszentmiklós területén

  fenyszoropolirozas elotte Fertőszentmiklós fenyszoropolirozas utana Fertőszentmiklós  

Fényszóró polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag lámpabúra sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével az oxidáció, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagy mértékben megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. A jó hír az, hogy a probléma könnyen elhárítható a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében a legjobb megoldás. A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a kocsi előtt haladó objektumokat jól világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink. lampaburapolirozas Fertőszentmiklós

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik technikát érdemes választani. Az alábbiakban elolvashatja a kettő közötti különbséget. Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Kedvezőbb árú eljárás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Kifogástalan UV védelem
 • Költségesebb módszer
 • Tartós
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő módszer. Járulékos előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

További szolgáltatásaink Fertőszentmiklós környékén

10 éves tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és autóüveg csere területén is. Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken. Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Fertőszentmiklós övezetében.