Fényszóró polírozás Kapuvár +36 70 602 6000

Autólámpa polírozás Vitnyéd

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpák bemattulnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez az elváltozás túlnyomórészt az ultraibolya sugárzásnak, a hőhatásnak és az oxidációnak köszönhető. De ez több mint egy apró „kozmetikai” hiba. A matt autólámpák beláthatatlan veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés során. Mérések alapján egy besárgult autólámpa hatékonysága akár 80%-kal is kisebb lehet. Továbbá a gépkocsi ebben az állapotban nem vizsgáztatható le.  

A lámpabúra javítása Vitnyéd régiójában

Pillanatnyilag két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen drága és sok időt vesz igénybe, míg a lámpabúra polírozás okosabb, költségkímélő eljárás. Kollégáink professzionális szervizt ajánlanak az érdeklődőknek Vitnyéd övezetében, szombaton is. Az elérhető legprofibb eszközökkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva dolgozunk, így garantálva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot nyújt. Ha segítségre van szüksége, hogy melyik technológia a legalkalmasabb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. Az eljárásokról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Vitnyéd környékén

  fenyszoropolirozasaelottefoto Vitnyéd   fenyszoropolirozasautanafoto Vitnyéd  

Autólámpa polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag fényszóró sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával az oxidáció, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagy mértékben megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. A jó hír az, hogy a probléma könnyen megszüntethető a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében a legjobb megoldás. A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy az autó előtt haladó objektumokat megfelelően világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink. lampaburapolirozas Vitnyéd

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik technológiát válassza. A továbbiakban elolvashatja a két technika közötti főbb eltéréseket. Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költséghatékony megoldás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Professzionális UV védelem
 • Drágább módszer
 • Időtálló
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát eljárás. További előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

Kiegészítő szolgáltatásaink Vitnyéd övezetében

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédő javítás és szélvédőcsere területén is. Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken. Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Vitnyéd területén.